Fotografie

Bruidsreportage door professionele trouwfotograaf

Een professionele trouwreportage door Floor van Weezenbeek laat letterlijk een onuitwisbare indruk achter. Ik bied een trouwdagreportage die geheel op de wensen en eisen van het aanstaande bruidspaar zijn afgestemd en toch betaalbaar zijn. Het verdient de aanbeveling om mij tijdig in jullie planning te betrekken, want dan kan ik helpen meedenken hoe we een fantastische, spontane en ongedwongen huwelijksreportage van jullie kunnen maken, zonder dat dit stress met zich meebrengt.

Planning en voorbereiding van jullie trouwreportage

Wanneer jullie besluiten mij in te huren voor jullie trouwreportage, maken we zo snel mogelijk samen een planning van jullie trouwdag en de benodigde tijd voor de fotoreportage. Onder het genot van een kop koffie kunnen we dan eventueel nader kennis maken en de dagplanning afstemmen. Natuurlijk laat ik zoveel mogelijk in vervulling gaan, ten aanzien van locatie en soort bruidsreportage (formeel en klassiek of juist lekker gek en ongedwongen… alles kan!).

* Kosten in overleg

_______________________

 

Gezinsfotografie – Gezinsreportage voor een vriendelijke prijs

Gezinsfotografie is een combinatie van een mooie locatie in een ongedwongen sfeer en veel geduld. Daarom kies ik er bewust voor om uw gezin niet in een studio te fotograferen, maar bijvoorbeeld een gezinsreportage te maken bij u in huis, in de tuin of op een mooie locatie. Ik neem er ook de tijd voor, om een serie mooie foto’s van uw gezin, u en uw partner en de kinderen (al of niet vergezeld door een huisdier) te maken.

Gezinsreportage thuis of op locatie

Ik kom op afspraak bij u thuis of op een vooraf afgesproken locatie om in een ontspannen sfeer foto’s te maken van uw gezin. Het kan zijn dat u zelf een mooie locatie voor de gezinsfoto’s in gedachten heeft.

* Kosten €135,-

______________________________

 

Huisdierfotografie

Met ons milieubewuste en goedkope concept werden wij al snel ook gevraagd voor huisdierfotografie. De ene dierenliefhebber wilde graag zijn slang op de foto, de ander zijn koe en de derde haar hond. Zo kwam het één van het ander en zijn wij ons ook gaan specialiseren in het fotograferen van huisdieren bij de baasjes thuis en op mooie locaties in parken, bossen en natuurgebieden.

Actiefoto’s van dieren

Onze achtergrond in de actiefotografie, stelt ons ook in staat om de mooiste actiefoto’s van uw trouwe viervoeter te maken, terwijl hij/zij speels in de bossen ronddartelt. Evenals de dieren zijn wij ook niet bang voor modder of natte of koude voeten…

* Kosten €100,-

 

Hier een kleine impressie van de make up opdrachten die ik heb uitgevoerd voor onder andere kleding merken L’argentina, La Gauchita & van Santen en van Santen.