Veel gestelde vragen

Vragen, dat is heel normaal op zo’n spannende dag. Je wilt op alles voorbereid zijn. Hieronder de meest gestelde vragen, heb je zelf nog andere vragen, stel ze gerust, ik doe mijn best om deze zo goed mogelijk te beantwoorden.

Wil je meer info over de prijzen? En de manier waarop ik werk, neem een kijkje op onze bruids pagina

Vragen ?

 *Veelgestelde vragen bruidsverzorging

Hoelang van tevoren wordt een try out gedaan?

Meestal 4-6 weken voor de trouwdatum. Als u het prettig vindt eerder een try out te doen is dat natuurlijk mogelijk in overleg.

Hoe lang duurt een try out?

Ongeveer 2,5 uur.

Waarom wordt er voor feestvisagie en hairstyling geen try out gedaan?

Voor een feestvisagie is dit niet nodig. Deze make-up hoeft namelijk niet aan dezelfde eisen te voldoen als de bruidsmake-up.

Moet ik mijn eigen make-up regelen/meenemen?

Nee, ik heb alle benodigde make-up.

Kan ik de gebruikte make-up ook bestellen?

Nee, ik verkoop geen make-up producten, maar geef u graag adviezen waar u de door mij gebruikte make-up kunt kopen. Na de try-out krijgt u van mij een lijstje mee waar de gebruikte make- up producten op staan die gebruikt zijn tijdens de try-out en waar u deze kunt aanschaffen.

Moet de make-up op mijn trouwdag bijgewerkt worden?

Het is aan te raden een poedertje tegen glimmen, mascara en een lippenstift aan te schaffen. Tijdens de try out krijgt u desgewenst van mij een lijstje met de door mij gebruikte producten en waar u deze producten kan kopen.

Blijft de make-up op mijn trouwdag de hele dag goed zitten?

Ja, ik gebruik professionele decoratieve cosmetica en make-up producten oa: (Kryolan, YSL, Kanebo, Chanel, Dior, Clinique, Biotherm, Make-upstudio) die door professioneel aan te brengen de hele dag goed blijft zitten. U hoeft alleen zelf af en toe de poeder bij te werken (tegen glimmen) en uw lippen bij te werken.

Ik gebruik zelf bijna geen make-up, waarom wordt er dan toch foundation en poeder gebruikt? Ik ben bang dat ik mezelf dan niet meer herken.

Als de foundation en poeder op een natuurlijke manier wordt opgebracht en in de goede teint (gelijk aan de teint van de huid) ziet u niet dat u iets op heeft. Het is bedoeld om uw huid mooi egaal te maken waardoor dit weer mooier uitkomt op uw (trouw)foto ‘s. Door deze basis (foundation & poeder) blijft uw bruidsmake-up de hele dag mooi en goed zitten. Door de basis komt de rest van uw make-up beter over, denk bv aan uw oog make-up. Het geheel oogt rustiger met een goede basis.

Is het nodig dat ik als bruilofstgast de make-up bestel die ik als bruilofstgast nodig heb die dag?

Ik heb altijd een voorraad make-up bij me van de diverse merken decoratieve cosmetica, daar zitten alle kleuren uit de diverse kleurpaletten in. Dus voor ieder wat wils.